Fabrica POP Chemistprod este certificată TUV Austria pentru fabricarea cosmeticelor și dermatocosmeticelor Bio şi oferă o gamă vastă de preparate farmaceutice și cosmetice.

Compania POP CHEMISTPROD a fost înfiinţaţă în anul 2017 de către farmacist Ramona Dumitriţa Pop, cea care asigură Controlul şi Analiza Calităţii Produselor cosmetice bio şi dermatocosmetice bio. Creatoarea produselor Sophy Cosmetics este farmacist, cu studii finalizate de Master în Controlul şi Analiza Medicamentului.

Compania noastră poate dezvolta proiectele partenerilor noştri în cea mai nouă fabrică din Baia Mare, dotată cu spaţii de producţie amenajate şi controlate conform practicilor de bună fabricaţie, cu echipamente de calitate certificată şi depozite cu atmosferă controlată.

POP Chemistprod poate fabrica produse cosmetice, dermatocosmetice şi farmaceutice lichide şi semisolide pentru administrare orală sau topică.

Am fost prezenți la nașterea multor mărci celebre. Din dorința de a ajuta și mai mulți antreprenori interesați de produse cosmetice și farmaceutice am fondat serviciul Private Label Cosmetics”. – Ramona Dumitrița Pop, Fondator POP CHEMISTPROD

Astfel, oferim servicii complete de dezvoltare a unor game individuale. În urma construirii unei hale proprii în Baia Mare, Ramona și echipa sa de specialiști pot lansa cu succes orice tip de produs, traducând ideile antreprenorilor în produse inovatoare, comerciale și aprobate de specialiști la nivel global.

De asemenea, Private Label Cosmetics oferă soluții și pentru realizarea studiului de piață și a documentației privind legislația de organizare și funcționare.

Povestea noastră în cifre


POP CHEMISTPROD, un business de familie, se extinde în toată România pentru a sprijini antreprenorii cu produse cosmetice si farmaceutice de top.

Împreună cu echipa de specialiști care s-a închegat frumos de-a lungul anilor, creăm formule pentru noi și partenerii de private label. Aducem ceva nou fiecărui produs pe care îl dezvoltăm, pentru a rezolva problemele în care alte produse eșuează și acordăm atenție fiecărui detaliu atât în timpul dezvoltării, producției, cât și ulterior, în feedback-ul clienților. Avem o abordare orientată întotdeauna către client, cum ar fi adaptarea unui produs la dorințele și nevoile acestuia.

În calitate de furnizor de servicii private pornim de la ideea partenerilor noștri pentru a dezvolta și testa împreună formula, conceptul, ambalajul, dar și partea de fabricație și lansare efectivă.

Indiferent că dorești să îmbunătățești un produs de îngrijire personală existent sau doar ai o idee pentru un produs nou, noi te putem ajuta. De-a lungul timpului am dezvoltat multe produse care au avut un succes răsunător la nivel mondial. Scopul nostru este să realizăm produse unice, sigure și ecologice.

Suntem obișnuiți să lucrăm cu toate tipurile de clienți – locali sau globali, mari sau mici. Calitatea excepțională este fundamentul companiei noastre și este forța motrice din spatele tuturor deciziilor; indiferent dacă este vorba despre materiile prime pe care trebuie să le achiziționăm sau despre cea mai bună modalitate de a servi partenerii noștri. Împreună cu noi vei avea produsele mult dorite. Echipa noastră are experiență în dezvoltarea și fabricarea produselor de îngrijire orală, îngrijire a pielii, îngrijire premium, produse de machiaj și suntem capabili să răspundem tendințelor cosmetice actuale din orice categorie.

A fost un an al dezvoltării, portofoliul companiei îmbogățindu-se cu încă 20 de produse de calitate excepțională și fabrica noastră a primit certificarea TUV Austria ISO 9001 pentru fabricarea cosmeticelor și dermatocosmeticelor Bio.

Au ajuns pentru prima dată cele 10 produse cosmetice și dermato-cosmetice pe rafturile magazinelor specializate și clinicilor, cu ingrediente BIO-Ecocert, toate produsele fiind testate, aprobate şi avizate conform legislaţiei europene. Tot în acest an, POP Chemistprod a devenit producător certificat.

A marcat finalizarea proiectării și amenajării fabricii și prima etapă a investiției – linia de condiționare în forme lichide și semisolide. Cu o suprafaţă de 300 mp realizaţi pentru obţinerea GMP-ului pentru medicamente, dotată cu toate spaţiile, fluxul camerelor, pereţii şi instalaţiile necesare, POP CHEMISTPROD doreşte să ofere utilizatorilor finali o alternativă de calitate pentru preparatele farmaceutice şi cosmetice.

A fost anul în care s-a pus piatra de temelie a companiei POP CHEMISTPROD, de către farmacist Pop Ramona Dumitriţa, administrator care asigură Controlul şi Analiza Calităţii Produsului.

MISIUNE

Fabrica POP CHEMISTPROD este specializată în dezvoltarea de produse de înaltă calitate și poate fi partenerul tău de lungă durată, ce te va ajuta să îți dezvolți gama de produse cosmetice și de îngrijire personală, ținând cont de standardele exigente din domeniu. Misiunea noastră este una clară: să introducem pe piață cât mai multe produse cosmetice sănătoase, cu o etichetă curată, ce conțin produse organice certificate, fără parabeni, fără alergeni, potrivite și pentru cei ce adoptă un stil de viață vegan sau vegetarian. Operăm atât la nivel național cât și internațional și lucrăm alături de oameni cu experiență de peste 30 de ani în domeniul producției și dezvoltării de cosmetice de înaltă calitate

VIZIUNE

În calitate de furnizor de servicii cu etichetă privată, putem fi mult mai mult decât un simplu producător care te sprijină în introducerea propriilor mărci sau produse pe piață. Ne dorim să schimbăm industria cosmeticelor prin introducerea unor ingrediente cât mai prietenoase cu mediul, la prețuri atractive și să lucrăm alături de parteneri care ne împărtășeșc valorile. Așa vom reuși să ducem mai departe experiența și pasiunea noastră, fără să ne abatem de la lucrurile în care credem. Împreună evoluăm, ne perfecționăm și consolidăm mărci de succes.

STRATEGIE

Susținuți de gestionarea dinamică a proceselor, de experiența bogată și pasiunea pe care o punem de fiecare dată, traducem ideile partenerilor în produse inovatoare, comerciale și aprobate de specialialiști redutabili din domeniu. De la crearea atributelor produsului până la proiectarea acestora și a ambalajelor individuale, dezvoltatorii noștri de produse sunt ghidați de specificațiile fiecărui client în parte. Așa vei obține cu siguranță produsul pe care ți-l dorești. În cadrul fiecărei faze a proiectului, vei beneficia de structurile noastre excelente, de standardele înalte de calitate și de forța inovatoare pronunțată.

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Oferim flexibilitate ridicată, cercetare și dezvoltare continuă. De asemenea, utilizăm cu succes agenți activi sofisticați și actualizați pe baza celor mai recente cunoștințe științifice, cum ar fi celulele stem, acid hialuronic, caviar sau vectori lipozomali pentru rezultate excelente care vă vor fascina clienții.

"O simbioză perfectă între design și funcție."

Solicită o ofertă personalizată

Crează-ți propriul brand și propria gamă de produse!

Contactează-ne