Skip links

Despre noi

Am fost prezenți la nașterea multor mărci celebre. Din dorința de a ajuta și mai mulți antreprenori interesați de produse cosmetice și farmaceutice am fondat serviciul Private Label Cosmetics.

Misiune

Fabrica POP CHEMISTPROD este specializată în dezvoltarea de produse de înaltă calitate și poate fi partenerul tău de lungă durată, ce te va ajuta să îți dezvolți gama de produse cosmetice și de îngrijire personală, ținând cont de standardele exigente din domeniu. 

Misiunea noastră este una clară: să introducem pe piață cât mai multe produse cosmetice sănătoase, cu o etichetă curată, ce conțin produse organice certificate, fără parabeni, fără alergeni, potrivite și pentru cei ce adoptă un stil de viață vegan sau vegetarian. 

Viziune

În calitate de furnizor de servicii cu etichetă privată, putem fi mult mai mult decât un simplu producător care te sprijină în introducerea propriilor mărci sau produse pe piață. Ne dorim să schimbăm industria cosmeticelor prin introducerea unor ingrediente cât mai prietenoase cu mediul, la prețuri atractive și să lucrăm alături de parteneri care ne împărtășesc valorile. Așa vom reuși să ducem mai departe experiența și pasiunea noastră, fără să ne abatem de la lucrurile în care credem.

Valori

Ne angajăm să furnizăm produse de înaltă calitate, inovatoare și respectuoase față de mediu, bazate pe principii etice. Căutăm în permanență excelența și suntem dedicați dezvoltării durabile și colaborării oneste. Ne asumăm responsabilitatea față de clienții noștri și punem mereu nevoile lor pe primul loc, oferind servicii personalizate și adaptate. Suntem pasionați de frumusețe și ne propunem să transformăm visurile clienților noștri în produse reale.

Formulările noastre sunt inteligente și eficiente

Fiecare ingredient joacă un rol activ în formulare și un rol în îngrijirea pielii. Eliminăm în mod activ ingredientele nefuncționale și complexe care ar putea provoca reacții și complicații inutile.

Calitate tangibilă – pentru o piele tangibil mai sănătoasă

În calitate de producător de cosmetice din România, care ține întotdeauna cont de procedurile bunelor practici de fabricație (GMP) și utilizează ingrediente de cea mai buna calitate, ne mândrim că fabricăm produse naturale de înaltă calitate, ecologice și durabile. Serviciile noastre de fabricație prin contract asigură că produsele pe care le oferim sunt realizate în conformitate cu linii directoare stricte etice și durabile, satisfăcând nevoile și valorile clienților noștri.

Certificări

TUV este un organism de certificare recunoscut la nivel mondial care stabilește proceduri stricte, linii directoare stricte pentru producția cosmeticelor si preparatelor farmaceutice, utilizarea ingredientelor naturale și organice în produsele cosmetice. În calitate de producător responsabil de produse cosmetice ne asigurăm că rețetele noastre nu conțin substanțe chimice nocive și sunt sigure pentru utilizare de către clienții noștri. Oferim soluții pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice, asigurându-ne că produsele pe care le fabricăm îndeplinesc standardele noastre înalte de calitate și durabilitate.

Vegane

FĂRĂ PARABENI

Certificate

Testate dermatologic

Certificări ISO 9001 & ISO 14001

Sistemul de Management al Calității ISO 9001 este un standard internațional care stabilește cerințele pentru un sistem de management al calității (SMC). Acesta este utilizat de organizații pentru a demonstra capacitatea lor de a furniza produse și servicii care îndeplinesc cerințele clienților și reglementărilor aplicabile.

Sistemul de Management al Mediului ISO 14001 este un standard internațional pentru sistemele de management al mediului (SMM). Acesta oferă un cadru pe care organizațiile îl pot urma pentru a-și îmbunătăți performanța de mediu prin utilizarea mai eficientă a resurselor și reducerea deșeurilor.

Povestea noastră în cifre

POP CHEMISTPROD, un business de familie, se extinde în toată România pentru a sprijini antreprenorii cu produse cosmetice si farmaceutice de top.

Prezent

Împreună cu echipa de specialiști care s-a închegat frumos de-a lungul anilor, creăm formule pentru noi și partenerii de private label. Aducem ceva nou fiecărui produs pe care îl dezvoltăm, pentru a rezolva problemele în care alte produse eșuează și acordăm atenție fiecărui detaliu atât în timpul dezvoltării, producției, cât și ulterior, în feedback-ul clienților. Avem o abordare orientată întotdeauna către client, cum ar fi adaptarea unui produs la dorințele și nevoile acestuia.


2022

Anul 2022 pune sustenabilitatea într-o poziție importantă. Produsele noastre de îngrijire a pielii folosesc materii cat mai naturale, fără uleiuri minerale, fără parabeni, fără sulfați, fără silicon și fără SLS și SLES. În același timp, oferim clienților noștri ambalaje reciclabile si care sunt realizate din materiale degradabile.

2020

A fost un an al dezvoltării, portofoliul companiei îmbogățindu-se cu încă 20 de produse de calitate excepțională și fabrica noastră a primit certificarea TUV Austria ISO 9001 pentru fabricarea cosmeticelor și dermato-cosmeticelor Bio.

2019

Au ajuns pentru prima dată cele 10 produse cosmetice și dermato-cosmetice pe rafturile magazinelor specializate și clinicilor, cu ingrediente BIO-Ecocert, toate produsele fiind testate, aprobate şi avizate conform legislației europene. Tot în acest an, POP Chemistprod a devenit producător certificat.

2018

A marcat finalizarea proiectării și amenajării fabricii și prima etapă a investiției – linia de condiționare în forme lichide și semisolide. Cu o suprafață de 300 mp realizați pentru obținerea GMP-ului pentru medicamente, dotată cu toate spațiile, fluxul camerelor, pereții și instalațiile necesare, POP CHEMISTPROD dorește să ofere utilizatorilor finali o alternativă de calitate pentru preparatele farmaceutice și cosmetice.

2017

A fost anul în care s-a pus piatra de temelie a companiei POP CHEMISTPROD, de către farmacist Pop Ramona Dumitriţa, administrator care asigură Controlul și Analiza Calității Produsului.

One Stop Shop

Punem la dispoziția colaboratorilor un sistem de cercetare și dezvoltare care respectă standardele de calitate și o varietate de certificări. Oferim formulări personalizate in funcție de nevoile clienților și diferite posibilități de ambalare a produselor, înregistrare și conformitate cu reglementările, asigurarea calității și bune practici de fabricație și producție standard ISO, precum și servicii de depozitare și logistică, la cerere.

Îți dorești propria linie de cosmetice?