Despre PRIVATE LABEL

Compania POP CHEMISTPROD a fost înfiinţaţă în anul 2017 de către farmacist Pop Ramona Dumitriţa. Ea asigură Controlul şi Analiza calităţii produselor cosmetice bio şi dermatocosmetice bio. Creatoarea produselor Sophy Cosmetics este farmacist, cu studii finalizate de Master în Controlul şi Analiza Medicamentului.

Fabrica POP Chemistprod este certificată ISO 9001:2015 TUV Austria din ianuarie 2020 pentru fabricarea cosmeticelor şi dermatocosmeticelor Bio.

Compania noastră poate dezvolta proiectele partenerilor noştri în cea mai nouă fabrică din Baia Mare, dotată cu spaţii de producţie amenajate şi controlate conform practicilor de bună de fabricaţie, cu echipamente de calitate certificată şi depozite cu atmosferă controlată.

Pop Chemistprod poate fabrica forme cosmetice, dermatocosmetice şi farmaceutice lichide şi semisolide cu administrare orală sau topică.

MISIUNE

FABRICA POP CHEMISTPROD este specializata în dezvoltarea de produse de înaltă calitate și este partenerul dvs. competent pentru dezvoltarea și producția de produse certificate organice, convenționale, fără parabeni, fără alergeni, cat si pentru vegetarieni și vegani. În calitate de companie care operează la nivel internațional, avem colaboratori cu o experiență de peste 30 ani în producția și dezvoltarea de cosmetice de înaltă calitate.

VIZIUNE

În calitate de furnizor de servicii cu etichetă privată, putem fi mult mai mult decât un simplu producător care vă sprijină în introducerea propriilor mărci sau produse pe piață.

Suntem un partener care poate dezvolta și produce inovații împreună cu dvs., care sunt bine dezvoltate, cu preț atractiv și de înaltă calitate și vă vor ajuta să vă consolidați cu succes marca.Împreună putem crea avantaje competitive convingătoare.

STRATEGIE

Susținut de gestionarea dinamică a proceselor, vă traducem ideile în produse inovatoare, comerciale si aprobate de specialisti. De la crearea atributelor produsului până la proiectarea produselor,na ambalajelor individuale, dezvoltatorii noștri de produse sunt ghidați de specificațiile dvs.

În cadrul fiecărei faze a proiectului, veți beneficia de structurile noastre excelente, de standardele înalte de calitate și de forța noastră inovatoare pronunțată.

"O simbioză perfectă între design și funcție."

Promisiunea noastră

Flexibilitate ridicată, cercetare și dezvoltare continuă, precum și utilizarea unor agenți activi sofisticați și actualizați pe baza celor mai recente cunoștințe științifice, cum ar fi celulele stem, hialuronic sau caviar, vectori lipozomali pentru rezultate excelente care vă vor fascina clienții.

Solicită o analiză actuală a pieței sau plan marketing!

Fabrica POP Chemistprod este certificata TUV Austria pentrufabricarea cosmeticelor si dermatocosmeticelor Bio şi oferă o largăgamă de preparatele farmaceutice și cosmetice.

Vezi mai mult