Beneficii și avantajele fabricii POP Chemistprod

Dezvoltare de produs

Dezvoltare de produs

Specialistul tau pentru calitate și tendințele cosmetice actuale.


Când vine vorba de consolidarea și de implementarea rapidă și eficientă a lansării pe piață a produselor private, pentru industria cosmetica producem și dezvoltam produse pentru comerțul cu amănuntul și cu ridicata la nivel național și internațional.

Suntem specialiști cu experiență în dezvoltarea și producerea produselor de îngrijire orală, îngrijirea pielii, îngrijire premium  și suntem capabili să răspundem la tendințele cosmetice actuale din cadrul oricăror categorii.

Fără compromisuri!


Acesta este motto-ul nostru atunci când vine vorba de calitate și responsabilitate față de clienții noștri. Protejarea și dezvoltarea continuă a managementului nostru de calitate este un factor cheie de succes al companiei noastre POP CHEMISTPROd.

Suntem certificati ISO 9001, producem conform cerintelor GMP, Bio, VEGAN, BRC, IFS, Halal și GTF; avem parteneri laboratoare si clinici acreditate RENAR, PCA, GAFTA, ANSVSA, MS.

Cu serviciile și produsele noastre de înaltă calitate, furnizăm companiilor produse de top din industria cosmetica din Europa și piețele noastre învecinate.

Administrare de calitate

Calitate de la dezvoltare laPRODUCTIE apoi distribuție

Calitate de la dezvoltare laPRODUCTIE apoi distribuție

Calitate de la dezvoltare laPRODUCTIE apoi distribuție

Pop Chemistprod


Se bazează pe experiența și expertiza unei firme de familie in domeniul medical de peste 100 ani. Pe baza managementului nostru excelent al calității, ne-am stabilit ca fiind unul dintre cei mai inovatori specialiști în producția de cosmetice.

Satisfacem cererea de îmbunătățire continuă a produselor, metodelor și proceselor cu propriul nostru departament de dezvoltare. În complexul nostru de producție de înaltă tehnologie, producem fără contaminare folosind o procedură de amestecare si dozare in medii sterile. Urmează procedura de testare recunoscută oficial în laboratoarele noastre acreditate afiliate.

În cele din urmă, cu echipa noastră logistică eficientă și informată, asigurăm distribuția e partenerii sau clientii dvs.) fiabilă și punctuală a bunurilor noastre acolo unde doriti dvs.