Skip links

7 motive să ne alegi ca partener de etichetă privată

Cuprins:

 

De ce Private Label Cosmetics

 

Căutarea celui mai bun producător de private label (etichetă privată) nu este o sarcină ușoară. Este ca și cum ai căuta potrivirea perfectă, mai ales pentru cei care sunt noi în acest domeniu. Așadar, cum îți alegi partenerul de cursă lungă? Îți vom arăta cum să citești semnele pentru potrivirea perfectă cu cel mai bun producător de cosmetice cu etichetă privată.

Private Label Cosmetics oferă asistență de la început până la sfârșit pentru marca și produsele tale, implicându-se de la faza de concept și până la livrarea către utilizatorii finali. Astfel, primești din partea noastră:

  1. Un serviciu complet
  2. Inovație
  3. Calitate
  4. Timp de producție redus
  5. Laborator intern și clinici partenere acreditate pentru analize și teste clinice
  6. Abilități de ascultare
  7. Cunoașterea pieței

 

1. Oferim servicii complete, la standardele din domeniu

Atunci când îți alegi un partener, un producător de private label, trebuie să ai în vedere ca acesta să îți ofere nu doar producția și ambalarea, dar și partea de cercetare, design și chiar expediere. Astfel, costurile îți sunt eficientizate, timpul este redus și tu te poți ocupa de dezvoltarea business-ului tău, de conceptul de marketing, vânzări și nu numai.

Așadar, recomandarea noastră este să cauți un producător de etichetă privată cu servicii complete, un fel de partener pentru toate etapele. La Private Label Cosmetics vei fi sprijinit pe parcursul întregului proces de creare a liniei de produse și îți va fi mai ușor să găsiți cea mai bună direcție.

 

2. Suntem pasionați de inovație

Se spune că cine se aseamănă se adună. În plan profesional este esențial să ai alături de tine prateneri care te pot ridica, cu care împărtășești aceleași valori și aceeași viziune. Inovația stă la baza dezvoltării și a succesului și ai nevoie de cineva care este întotdeauna cu un picior în față, cineva care are talentul și priceperea de a prevedea tendințele din domeniu. La Private Label Cosmetics ne concentrăm pe crearea de noi formulări de produse, îmbunătățirea acestora și a metodelor de producție pentru a oferi o experiență mai atractivă utilizatorului final.

 

3. Facem din calitate o prioritate

De la conceperea produsului până la livrare, un producător de succes trebuie să garanteze calitate maximă în fiecare pas al procesului. Acești pași includ dezvoltarea produsului, testarea stabilității, analiza materiilor prime, testarea produselor, realizarea testelor clinice și multe altele.

La Private Label nu folosim cuvântul “calitate” pentru a ne impresiona clienții. Ci ne folosim de acest termen în cunoștință de cauză: utilizăm cele mai bune ingrediente, testăm produsele de mai multe ori, colaborăm cu specialiști în domeniu, ne ocupăm de ambalare, depozitarea produselor cosmetice private label și expedierea acestora.

 

4. Ținem pasul cu tendințele

Uneori, suntem înaintea acestora. Știm că industria cosmetică este foarte dinamică, într-o continuă dezvoltare, zi de zi se inventează noi rețete de produse cosmetice care de care mai bune, cu etichete curate și ingrediente de calitate. Iar noi suntem unii dintre aceia care fac lucrurile să se miște în acest domeniu. Cunoștințele specialiștilor noștri și dăruirea cu care aceștia se implică în fiecare proiect în parte atrag efecte pozitive.

 

5. Lucrăm numai cu laboratoare partenere acreditate

De fapt, pentru a oferi cel mai bun nivel posibil de personalizare, garantăm că oamenii de știință, cercetătorii și experții noștri sunt capabili să efectueze în mod eficient teste si analize pentru formulele pe care clienții le doresc să le dezvolte și producă.

 

6. Îți ascultăm cu atenție nevoile

Pentru ca un produs să se bucure de succes, toate persoanele implicate în procesul de creare al acestuia trebuie să fie bine conectate între ele, să colaboreze strâns și să înțeleagă ce probleme va rezolva produsul lor. De aceea, la Private Label ascultăm cu atenție nevoile clienților pentru a le oferi cele mai bune soluții. Unele adaptate lor, personalizate.

 

7. Servicii post lansare și urmărirea recenziilor clienților

Treaba noastră nu se sfârșește imediat ce produsele au ieșit de pe linia de producție. Ne ocupăm îndeaproape și de momentele post lansare deoarece acestea ne permit să extragem informații și date corecte ce ne vor ajuta să ne perfecționăm. Monitorizăm atent produsele și modul în care acestea sunt primite de către clienți. Transformăm recenziile utilizatorilor finali în date importante de analiză.

Experiența noastră își spune cuvântul și se reflectă întotdeauna în calitatea produselor lansate de-a lungul anilor. Oferim clienților o abordare completă, de la formula de testare, alegerea ingredientelor, a ambalajelor primare și secundare, fabricare și tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma ideile în produse cosmetice de top, prezente pe rafturile magazinelor și farmaciilor, atât în țară cât și în exteriorul acesteia.

 

Despre brand:

Pop Chemistprod este un furnizor de servicii profesioniste ce țin de gestionarea și combinarea multor ani de experiență în lanțul de aprovizionare în domeniul ambalajelor și formulărilor cosmetice de toate tipurile. Îți ascultăm nevoile, te ajutăm, răspundem și rezolvăm problemele cu know-how profesional pentru ca produsele dorite să prindă formă.

Suntem o afacere de familie și dorim ca prin produsele realizate de către compania noastră să sprijinim antreprenorii, punându-le la dispoziție o suită de servicii personalizate ce îi vor ajuta să aducă un plus de valoare pe piața cosmeticelor și produselor farmaceutice.

Din anul lansării, 2017, și până în prezent, ne-am dezvoltat în mod continuu, proiectând, finalizând fabrica și îmbogățindu-ne portofoliul cu peste 30 de produse cosmetice cu eticheta proprie. Nu încetăm să învățăm, să ne perfecționăm și ne străduim să ajungem în vârful industriei frumuseții.

Dacă dorești să lansezi un produs sau chiar mai multe cu private label, nu ezita să iei legătura cu noi. Îți suntem alături din prima zi și până în momentul deschiderii șampaniei din momentul lansării oficiale pe piață.