Skip links

Tu ai ideea, noi avem soluția potrivită.

Îți dorești un produs cosmetic revoluționar, lansat sub propriul brand?

Ce poate rezolva PRIVATE LABEL

Suntem aici să te sprijinim în procesul de extindere a gamei tale de produse, fie ele cosmetice sau farmaceutice. Cu o experiență solidă în spate, compania noastră ocupă o poziție cheie în peisajul producătorilor de cosmetice, atât la nivel intern, cât și internațional. Am fost martorii dezvoltării multor branduri de succes din această industrie.

Dezvoltarea produselor pentru alte companii

Ai o idee de noi produse de îngrijire personală pe care vrei să le lansezi cu eticheta brandului tău? Perfect.

Suntem alături de tine de la primul pas și până la momentul lansării acestora. Astfel, ne asigurăm că produsele respectă toate standardele din domeniu, au o etichetă curată, iar ingredientele sunt dintre cele mai bune.

Nu facem compromisuri și satisfacem cererea de îmbunătățire continuă a produselor, metodelor și proceselor cu propriul nostru departament de dezvoltare.

Dezvoltarea produselor gamă proprie

Cunoaștem foarte bine industria de beauty și ne dorim să scoatem pe piață întotdeauna numai produse de top, atent analizate și testate.

Pentru a putea face acest lucru am implementat un management excelent al calității care ne-a ajutat să ne poziționăm pe piață ca fiind inovatori în producția de cosmetice.

Ne punem semnătura pe ceea ce facem cu toată încrederea și, de aceea, avem și gama proprie de produse de skin care cu care ne mândrim.

Ne implicăm total și dezvoltăm ideea inițială astfel încât aceasta să fie bine primită pe piață.

Răspundem tuturor nevoilor tale și oferim suport inclusiv în procesul de dezvoltare a unei game individuale de private label.

Procesul de producție și dezvoltare a produselor cosmetice

1. Definirea specificațiilor și formulei produsului

Identificarea caracteristicilor esențiale ale noului produs, inclusiv selectarea ingredientelor cheie, cu o evaluare corespunzătoare a bugetului disponibil.

2. Selectarea ambalajului personalizat

Alegerea tipului de ambalaj în funcție de cerințele și preferințele specificate de către client.

3. Dezvoltarea de probe și testarea inițială

Producerea unui număr variabil de probe de laborator semi-automatizate, urmată de testarea și aprobarea acestora de către client. Transmiterea variabilă a probelor și furnizarea rapoartelor necesare, în cazul în care este cerut.

4. Inițierea analizelor și testelor clinice:

Identificarea caracteristicilor esențiale ale noului produs, inclusiv selectarea ingredientelor cheie, cu o evaluare corespunzătoare a bugetului disponibil.

5. Documentația dosarului de punere pe piață:

Alegerea tipului de ambalaj în funcție de cerințele și preferințele specificate de către client.

6. Faza de producție și validare a loturilor:

Producerea unui număr variabil de probe de laborator semi-automatizate, urmată de testarea și aprobarea acestora de către client. Transmiterea variabilă a probelor și furnizarea rapoartelor necesare, în cazul în care este cerut.
serviciile private label

Cui ne adresăm

Suntem dedicați companiilor care doresc să-și extindă portofoliul de produse sub propria marcă sau brand.

Experiență bogată în produse cosmetice

Ne recomandă cunoștințele acumulate în timp și experiența bogată în producția de: COSMETICE, DERMATO-COSMETICE, FARMACEUTICE

De ce să alegi PRIVATE LABEL

Compania noastră, POP Chemistprod, se remarcă prin experiența vastă în producția de cosmetice, dermato-cosmetice și produse farmaceutice și prin specialiștii dedicați care vin întotdeauna cu soluțiile potrivite pentru fiecare client în parte.

Suntem certificați TUV Austria pentru fabricarea cosmeticelor și dermato-cosmeticelor Bio și ne dedicăm oferirii unei game variate de preparate farmaceutice și cosmetice de înaltă calitate.

Dispunem de o fabrică modernă în Baia Mare, echipată cu spații de producție de ultimă generație, conforme cu cele mai riguroase practici de bună fabricație.

 Am investit în echipamente de cea mai înaltă calitate și depozite cu atmosferă controlată, oferind partenerilor noștri siguranța că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate.

Avantajele noastre

Cu o istorie solidă de producție în domeniul cosmeticelor, dermato-cosmeticelor și produselor farmaceutice, brandul POP Chemistprod este sinonim cu o experiență vastă și expertiză profundă în această industrie.

Fondatorul și farmacistul Ramona Dumitrița Pop se asigură că toate produsele sunt supuse unui control de calitate sever și respectă cele mai înalte standarde, făcându-le ideale pentru cerințele de siguranță și eficacitate.

Cu o fabrică dotată cu tehnologie de ultimă oră, echipamente de încredere și depozite cu atmosferă controlată, POP Chemistprod oferă o infrastructură de producție care garantează produse de calitate superioară.

Brandul are capacitatea de a crea atât produse cosmetice, cât și farmaceutice lichide și semisolide pentru administrare orală sau topică. Această flexibilitate în dezvoltare îl face un partener ideal pentru orice nevoie personalizată.

Ani de experiență
0 +
Sustenabilitate

Implicare pentru un viitor mai verde

La Private Label, angajamentul nostru față de sustenabilitate este fundamental. Dezvoltăm produse cosmetice, dermato-cosmetice și farmaceutice care sunt bio, vegane și prietenoase cu mediul. Cu atenție la selecția ingredientelor și procesele de fabricație, ne asigurăm că produsele noastre răspund nevoilor consumatorilor preocupați de sustenabilitate și calitate.

• din 2017 •

Testimoniale