Serviciile Private Label


Dezvoltare

Testare master formula
cu studii clinic

01

Producție

Producem și dezvoltăm produse la nivel național și internațional

02

Analiza produsului

Știm astăzi care va fi
tendința mâine.

03

Distribuție

Asigurăm distribuția fiabilă a bunurilor
noastre acolo unde doriti dvs.

04

"O simbioză perfectă între design și funcție."

Consultanță

Ani de expertiză în producția de cosmetice, dermato-cosmetice, farmaceutice.


Există multe de luat în considerare în procesul de producție industrială a unui produs ce urmeza sa fie pus pe piata. Adesea, detaliile determină succesul sau eșecul lansării unui produs. De asemenea, este necesar să punem în aplicare conștiincios cerințele și obligațiile legale și să le luăm în considerare la începutul planificării. Pop Chemistprod va sta alături de dvs. în fiecare fază de dezvoltare, cu sfaturi construite pe o bogăta experiență și expertiză.

Există multe de luat în considerare în procesul de producție industrială a unui produs ce urmeza sa fie pus pe piata. Adesea, detaliile determină succesul sau eșecul lansării unui produs. De asemenea, este necesar să punem în aplicare conștiincios cerințele și obligațiile legale și să le luăm în considerare la începutul planificării. Pop Chemistprod va sta alături de dvs. în fiecare fază de dezvoltare, cu sfaturi construite pe o bogăta experiență și expertiză.

Consultare juridică


Vă sprijinim prin cunoștințele și experiența noastră cu analize și consultări în legătură cu legislația europeană si va realizam toate dosarele, declaratiile necesare punerii pe piata. De la eșantioane, până la raportul completat de testare, coordonăm rapid, discret și fiabil toate etapele necesare.

Vă putem analiza produsele fără ezitare împreuna cu proprii parteneri din laboratoare si clinici acreditate international. Apoi evaluăm rezultatele pentru dvs. și recomandăm acțiuni adecvate. De asemenea, suntem bucuroși să pregătim toate declarațiile si dosarele necesare in conformitate cu prevederile legislației europene.

Analiza ingredientelor


Vă oferim consultanta de specialitate și analize științifice, studii clinice, teste de eficacitate, de la idee până la produsul comercializabil. În laboratoarele acreditate analizăm compoziția fizico-chimică, chimică, microbiologică și senzorială a materiilor prime și a produselor.

Apoi evaluăm rezultatele conform legislatiei aplicabile și a cerințelor de calitate definite. Testăm în mod fiabil autenticitatea amestecurilor și materiilor prime inclusiv a amabalejor dorite/alese de dvs pentru produsul finit.

Consultanță în proiectare


Designerii noștri de produse sunt încântați să creeze designul pentru ambalajul dvs. în conformitate cu termenele si dorintele dvs., ceea ce înseamnă că primiți pachetul complet de la un furnizor. Pe baza cerințelor dvs., dezvoltăm soluții adecvate și ne ocupăm de întregul proces ( dezvoltare și producție, ambalarea finală a produselor dvs.) în fabrica noastra.

Cu sfaturile noastre privind etichetarea și declarațiile necesare, mențiuni privind utilizarea conforma a produsului etc., vă asigurăm siguranța. Vă sprijinim în respectarea diferitelor reglementări și putem sa va ajutam si in partea de marketing astfel incat declarațiile publicitare sa fie sigure de utilizat pentru ca produsul dvs sa fie winner in toate campaniile dvs.

Analiza pieței


Știm astăzi care va fi tendința mâine.

Cercetarea tendințelor este un domeniu nou care câștigă din ce în ce mai multă precizie și fiabilitate, datorită datelor mari și a algoritmilor inteligenți.

Pop Chemistprod impreuna cu partenerii sai vă pot oferi prognoze precise și orice tendințe specifice la cerere, în faza inițială a dezvoltării produselor prin programele noastre de analiză inovatoare și de ultimă generație.

Rezumatul evoluțiilor viitoare ale pieței


Pentru succesul afacerii dvs., vă recomandăm să aveți o imagine de ansamblu asupra evoluțiilor actuale și viitoare de pe piață. Chiar dacă viitorul nu poate fi niciodată complet previzionat, cei care îl pot evalua mai bine decât alții au un avantaj competitiv.

Posibilitatea de a analiza cantități mari de date cu modele sofisticate de prognoză permite experților nostri să identifice tendințele viitoare foarte fiabile. Datorită învățării automate, modelele noastre de prognoză sunt adaptive și cu cât sunt folosite mai mult timp, cu atât devin mai bune. Acest lucru înseamnă că analiza noastră de piață este net superioară. Echipa vă va ajuta cu plăcere să vă asigurați deciziile antreprenoriale prin metode fiabile.

Solicită o analiză actuală a pieței
sau un plan marketing!

Ambalare


O simbioza perfectă între design și funcție.

Produsul nu este singurul factor important pentru succes - ambalajul este, de asemenea, esențial. Un ambalaj bun protejează produsul și are un design funcțional și ușor de utilizat.

De la proiectare la producția de ambalaje, de la umplere la declarația obligatorie din punct de vedere legal - avem toate cunoștințele si toti partenerii pentru a va ajuta sa aveti produsul perfect! Suntem bucuroși să vă sprijinim în acest domeniu, fie în mod modular, fie complet deservit.
Soluții de ambalare orientate spre piață și pentru vânzări eficiente!

Responsabilitatea pentru oameni și mediu


Integritatea și îngrijirea maximă sunt valorile esențiale care ne ghidează acțiunile în fiecare zi și sunt implementate atunci când vine vorba de siguranța și protecția oamenilor și a mediului.

Evaluăm impactul asupra mediului atat a materiilor prime, al materialelor de ambalare și al proceselor de producție. Auditul anual al celor mai importanți furnizori ia în considerare atât aspectele tehnice și comerciale, cât și factorii sociali și de mediu.

De la dezvoltare până la producția care se încheie cu eliminarea materiilor ramase de la ambalare, ne asigurăm că nu sunt utilizate materiale poluante.

Ne asumăm responsabilitatea pentru natură


Pentru noi, producători de cosmetice de înaltă calitate, integritatea și grija maximă în gestionarea resurselor noastre este o chestiune pe care o luăm foarte în serios. Garantăm că nu se utilizează materiale poluante, de la dezvoltare până la producție, terminând cu eliminarea. Credem că procesele pe care le folosim trebuie să asigure bunăstarea oamenilor și a mediului.
Mai mult, purificăm apa de proces, pe care o folosim în timpul producției în instalația noastră internă de tratare a apei, înainte de a întoarce apa înapoi la natură.

De asemenea, ne-am optimizat logistica în ceea ce privește conservarea resurselor. Sistemele noastre de ambalare logistică sunt acum economisitoare de spațiu și reciclabile - pentru o utilizare optimă a transportului și depozitării.

Testăm periodic materiile prime și procesele de producție pentru impactul lor asupra mediului. Auditele anuale ale celor mai importanți furnizori ai noștri iau în considerare aspectele tehnice și comerciale, precum și factorii sociali și de mediu.