Cuprins:

 

Ce facem la Private Label

La Private Label dezvoltăm, producem, realizăm întreaga documentație de punere pe piață, aprobăm dosare de produse cosmetice, dermato-cosmetice și preparate farmaceutice. Realizăm formule pliate după cerințele fiecărui client și aducem un plus de noutate cu active noi, îmbunătățite, pentru a realiza produse de top, de o calitate excepțională. Urmărim îndeaproape produsele și reacția clineților vis a vis de acestea, monitorizându-le îndeaproape chiar și după ce ele au fost lansate pe piață. Datele colectate, impresiile și experiența utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, acestea ajutându-ne să tragem concluzii  în legătură cu produsele realizate in-house.

Deși nu producem noi ambalaje primare, cum ar fi cutii sau ambalaje secundare, precum cutiile pliabile, putem oferi suport în această problemă împreună cu partenerii noștri și putem prelua întregul proces, inclusiv dacă ai în minte un ambalaj personalizat.

 

Alegerea materialului de ambalare potrivit

Deși o vorbă veche spune că nu trebuie să judecăm o carte după coperta ei, atunci când vine vorba despre produse ce trebuie să fie atractive pe raftul magazinelor și farmaciilor, lucrurile stau puțin diferit. Un ambalaj elegant și rafinat va atrage cumpărătorul și îl va convinge pe acesta să încerce produsul respectiv. Pentru că știm cât de important este acest aspect, suntem bucuroși să venim în întâmpinarea clienților cu sfaturi utile și sprijin concret în vederea materialului de ambalare potrivit, care să pună în evidență calitatea produsului și să fie în trend cu noile materiale și cât mai eco-friendly.

În calitate de furnizor de servicii complete, umplem toate tipurile de produse (cu excepția tuburilor de plastic și a plicurilor) în fabrica noastră din Baia Mare. Tirajele de până la 5.000 bucăți sunt umplute semi-automat iar tirajele de 5.000 bucăți și altele sunt completate automat. În general, putem umple toate dimensiunile de ambalaj primar.

 

Costuri îmbuteliere

Costurile de îmbuteliere depind de rețeta produsului și de cantitatea de umplere. Iar pentru a realiza o ofertă corectă, avem nevoie să realizăm o expertiză a produsului tău.

Costurile depind întotdeauna de dimensiunea tirajului dar și de codarea lotului sau ambalarea într-o cutie pliabilă, spre exemplu. Costurile de transport sunt în mod normal suportate de client însă le punem acestora la dispoziție suport și o rețea de parteneri specializați pe partea de logistică care să îi ajute.

 

Depozitarea produselor finite și ale materialelor de ambalare

În general, acest lucru este posibil căci dispunem de un spațiu generos. Se vor percepe costurile lunare pe locație de paleți.

 

Expedierea mărfurilor către clienții finali?

În cazul în care clienții noștri își doresc să ne ocupăm de expedierea mărfurilor, ne putem ocupa de acest aspect, aplicând un cost suplimentar, bineînțeles.

 

Procesul dezvoltării produsului prin serviciul Private Label Cosmetics, pas cu pas

Procesul de dezvoltare al unui produs cosmetic este, de obicei, împărțit în mai multe etape. Încă din faza incipientă lucrăm alături de client  pentru a defini aspectele de bază și posibilele puncte forte și diferențiatori ale viitoarelor produse.

Iată care sunt etapele prin care trece un produs, cu mențiunea că acestea pot varia în funcție de tipul de produs:

 1. Identificarea principalelor caracteristici pe care trebuie să le aibă produsul nou și ingredientele care trebuie incluse în formula produsului cu verificarea bugetului;
 2. Alegerea ambalajului după solicitările clientului;
 3. Producerea unui număr variabil de probe de laborator semi-automatizate până la testarea finală de către client sau /și aprobarea clientului (transmiterea variabilă a probelor către client și a altor rapoarte după caz);
 4. Începerea analizelor și testelor clinice necesare pentru dosarul de punere pe piață. Parametrii solicitați (nereprezentativi): teste de stabilitate la căldură (40°C, 50°C), teste de stabilitate la rece (6°C, -16°C), teste microbiologice, fizico-chimice, de valabilitate, PAO, teste ciclice pentru a menține stabilitatea pe termen lung și pentru a evita fenomene de segregare precum agregarea/flocularea, coalescența și sedimentarea/cremarea la -5°C până la 40°C la intervale de 24 de ore pentru a determina durata minimă de valabilitate așteptată, teste de stres în câmp de forță centrifugă [1/min], microbiologie [se verifică mai mulți parametri], distribuția dimensiunii picăturii, vâscozitatea [mPas], valoarea pH-ului, densitatea [g/ccm] și alte verificări calitative și cantitative. În funcție de tipul de produs, realizăm teste clinice sub supravegherea unui specialist (dermatolog, stomatolog/ oftalmolog etc.) pentru a putea exemplifica claims-ul ales de client.
 5. Realizarea documentației pentru dosar. Obligațiile de reglementare sunt îndeplinite pe baza datelor obținute în ambele etape. Fișierul de informații despre produs (PID/ PIF/CPSR) rezultat conține toate datele relevante pentru produs și este transferat către client.
 6. Faza de producție. Producerea unuia sau mai multor loturi de validare pentru a determina parametrii procesului pentru producția generală în serie:
  • Transferul formulărilor de la procesul de laborator către datele de la mașini de scalare pentru producție în serie și adaptare până la atingerea parametrilor de stabilitate definiți.
  • Standardizare nominală și transfer în instrucțiunile de fabricație pentru conversia parametrilor de proces la mașini de producție la scară largă (echipamente interne).
  • Stabilirea tipului de producție: în serie sau vrac.
  • Cantitatea minimă pentru producție se calculează în funcție de cantitatea per produs dorită în ambalajul primar

 

Dorești să lansezi o linie de cosmetice pe piață sau să îți extinzi linia existentă fără a suporta costurile și timpul necesar dezvoltării produsului? Atunci produsele Private Label Cosmetics sunt alegerea potrivită. Oferim o gamă largă de produse cosmetice deja dezvoltate și validate, pe care le putem produce cu marca ta. Nu ezita să completezi formularul de pe site sau să ne contactezi la numărul de telefon: 0751 071 043! Un consilier te va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.